Vacature chauffeur (PT)


Functie              : Chauffeur

Contract          : 15 uur per week

Per                    : Per direct

Omschrijving

De Kroon facilitaire diensten is een all round facilitair bedrijf dat haar klanten ontzorgd op het gebied van schoonmaak, glasbewassing, specialistische reiniging, catering, beveiliging en groenvoorziening.

Voor onze divisie De Kroon Daily Déli, Catering en Events op onze locatie in Amersfoort zijn wij op korte termijn op zoek naar twee chauffeurs

De Kroon Daily Déli  verzorgt voor de zakelijke markt de levering van ontbijt, lunch, warme maaltijden, hapjes en buffetten. Daarnaast verzorgen wij ook partijen en evenementen op locaties van diverse opdrachtgevers of op unieke locaties. Daarbij kunnen wij geheel ontzorgen door ook materialen, inrichting, audio en video, entertainment, hospitality medewerkers en cateringpersoneel te regelen.

Bij de bereiding van ontbijt, lunch en diner, evenement- en private catering, special catering en seizoensactiviteiten gelden voor ons organisatie drie gouden regels:

 1. Eten is een primaire behoefte
 2. Een goede voorbereiding betekent tevreden klanten
 3. Focus op originaliteit in bereiding en presentatie.

Met seizoensgebonden producten en food experiences, van lunch tot diner, in festivalsfeer, informeel, sportief of chique in een enthousiaste team, zal je je als kok bij De Kroon Daily Déli niet snel vervelen.

 Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen en transporteren van cateringbevoorrading. Tevens ben je betrokken met evenementen opbouw. Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij het naleven van instructies en voorschriften vanwege onder andere HACCP hoog in het vaandel staan. Je werkt maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en sporadisch in het weekend.

Functie eisen

 • In het bezit van een geldig rijbewijs B
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een grote pré
 • Je bent gedreven en steekt graag de handen uit de mouwen
 • Jij bent in staat fysiek enigszins zwaar werk te verrichten
 • Wegenkennis van Amersfoort en omgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • MBO werk- en denk niveau
 • Woonachtig in de regio Amersfoort

 

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie binnen een energiek en gemotiveerd team met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Wij ontvangen graag uw brief en CV via de sollicitatieknop op www.dekroon.com of via Oliver.Soers@dekroondailydeli.nl.

Voor vragen kunt u terecht bij Oliver Soers via telefoonnummer 033-4566992