Events & locaties

Events & locaties

 
 

Events & Hospitality

BBQ, receptie, jubileum, opening, personeelsfeest, bruiloft, seminar, kick-off dag, beurs, teamdag, vergadering, borrel; Het aantal benamingen voor evenementen is eindeloos. Interessanter vinden wij de aanleiding en vooral wat u met uw evenement beoogt. Het gaat immers altijd om klanten, medewerkers, vrienden of familie. Wilt u op alle fronten verrassen dan is er niet één recept of één menu. Maar gelukkig heeft u ons.

 

Hospitality & coördinatie
 
 

Hospitality & coördinatie

Tussen iemand welkom heten en hospitality zit een wereld van verschil. Hoe we dat thuisgevoel creëren, kan per evenement verschillen. Denk aan diensten als bezoekersregistratie, parkeerhulp, valet parking of shuttle services maar ook aan extra mensen op de vloer zoals hostesses, receptie, catering of beveiliging. Zonodig gaan we voor de hele kaart. Van de eerste uitnodiging tot de schoonmaak na afloop. Persoonlijk aandacht is alles. Zeker voor uw relaties.

 

Locatie & styling
 
 

Locatie & styling

Kiest u voor in-company, outdoor of heeft u uw oog laten vallen op een wel heel bijzondere evenementlocatie? Niets is onmogelijk. Wij zijn onafhankelijk, voeren de onderhandelingen en zorgen dat alle faciliteiten aanwezig zijn. Ook de representatieve aankleding van uw evenement kunt u aan ons overlaten. Trendy, eigentijds of nostalgisch? Vrolijk, uitbundig of ingetogen? Onze stylisten banen zich een weg in  iedere setting. Creatief én stijlvol.

 

Food experiences
 
 

Food experiences

Eten is beleven. En daar gaan we heel ver in. Met food concepts zoals een ‘cooking contest’ bijvoorbeeld. Professioneel koken met vrienden, collega’s of familie, genieten van elkaars gerechten met de cliffhanger: wie mag zich ‘de chef’ of ‘de brigade’ noemen? Bij onze ‘live cooking’ is alles verser dan vers en koken we tot op uw bord. Echt een keer iets heel bijzonders proeven? Wij werken ook met streekproducten en lokale ingrediënten van lokale scharrelboertjes, bierbrouwers tot zoetekauwen. En heeft u zin in een heerlijk festivalsfeertje dan rollen we onze vintage Volkswagen uw kant op. Good food, good mood!

 

Entertainment
 
 

Entertainment

Brood én spelen. Goed entertainment maakt het verschil op elk evenement. Onze contacten met de meeste artiesten en -bureaus zijn uitstekend. Die ene onbereikbare BN’er kunnen wij soms toch nog voor u regelen. Of we komen met uitdagende alternatieven. Passend binnen elk budget, voor elk publiek. Van klein variété, straattheater of gimmicks tot grote namen. Onze techniek staat voor niets. Met constructies voor podiumbouw, en de regie over beeld, licht en geluid zorgen we dat ook backstage alles op rolletjes loopt.

 

Overige faciliteiten
 
 

Overige faciliteiten

Als cateraar raken we niet snel van de kook. Of het nu gaat om een groots festival, bedrijfsfeest, sportevenement of gala. Of een intieme productpresentatie of bruiloft. Naast een eigen horecakeuken, schalen we – voor grootschalige catering op locatie – probleemloos op met apparatuur en meubilair naar keuze. Door met vaste leveranciers te werken, bespaart u overheadkosten. Tijdens uw evenement steken onze ervaren medewerkers en flexkrachten de handen uit de mouwen. Ons motto? Glimlachen kost niets extra. Een eerste indruk maakt u maar één keer.

U ziet het – voor Daily Déli catering & events is niets te gek. Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor ieder budget maken we een voorstel op maat.

 

Locaties

Locaties

Eigen locaties

De Kroon Daily Déli werkt samen met Stichting Mannenzaal Amersfoort in de organisatie en uitvoering van evenementen. De monumentale Mannenzaal van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis is één van de mooiste historische parels van Amersfoort en met zijn 22 bewaarde bedstedes uniek, zelfs voor Europa. Deze unieke locatie is beschikbaar voor vergaderingen, workshops, diners en feestavonden. Wat de gelegenheid ook is, wij bieden u met de Mannenzaal een bijzondere locatie met een zeer goede ambiance, pure smaak en ware beleving. Een monument voor uw moment!

De Mannenzaal

Samenwerkingen

Daily Déli catering & events heeft goede contacten met diverse locaties in de regio Amersfoort. Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw evenement? Denk dan eens aan Scholen in de Kunst in het Eemhuis, het Icoon Theater, de Mannenzaal, De Tabaksplant of Armen de Poth. Beurs, evenement, seminar of borrel? Deel uw wensen met ons. Wij vinden die ene parel die uw identiteit extra glans geeft.


Op locatie

Wij arrangeren uw evenement op elke locatie. Onze menukaart varieert van een intieme private catering bij u thuis, een foodtruck die we op uw bruiloft of personeelsfeest voorrijden tot een volledig pop-up restaurant met terras en live-cooking. Als het moet slaan we onze tenten en podia buiten op voor een openluchtfeest. Bijna niets is ondenkbaar. Onze mogelijkheden zijn grenzeloos.