De Kroon breidt uit met overname Daily Déli catering & events


De Kroon facilitaire diensten uit Utrecht versterkt per 1 september haar catering activiteiten met de overname van Daily Déli catering & events uit Amersfoort.
De identiteit en kwaliteit van Daily Déli blijven gehandhaafd. Door deze overname staan bedrijfscatering, partycatering en evenementenorganisatie bij De Kroon stevig op de kaart.

Daily Déli ontwikkeld door
Daily Déli heeft ambitie om door te groeien, maar dat vereist onder andere een sterke back office. Ga je dat zelf doen of ga je op zoek naar een passende partij? René Krebber, directeur-eigenaar van Daily Déli: Voor ons is het heel belangrijk dat de visie op het niveau van service en kwaliteit overeenkomt. En dat het klikt met de mensen en het DNA van ons bedrijf.” “Dat hebben we gevonden in De Kroon facilitaire diensten”. We willen dat wat we hebben opgebouwd wordt gehandhaafd en uitgebouwd. René blijft dan ook aan boord na de overname”, vult Sylvia Krebber, mede directeur-eigenaar van Daily Déli, aan.

De catering van De Kroon maakt vlucht naar voren
“De identiteit van Daily Déli blijft gehandhaafd. De kwaliteit van de producten, het serviceniveau en de mensen van Daily Déli sluiten perfect aan bij hoe wij bezig zijn met de ontwikkeling van onze catering. We zijn heel blij met deze overname. En de nieuwe naam wordt De Kroon Daily Déli”, zegt Kevin de Kroon, eigenaar van De Kroon facilitaire diensten.

Bedrijven verlangen kwaliteit in product en hospitality
Begin 2016 heeft De Kroon onder haar klanten onderzocht, waar op het gebied van catering behoefte aan is. “Bedrijven willen graag verantwoord geproduceerde kwaliteit. Ambachtelijk, heerlijk van smaak en natuurlijk goed gepresenteerd en op het gebied van evenementen en hospitality willen zij volledig worden ontzorgt”, vertelt Peter de Wever, directeur van De Kroon facilitaire diensten.

Solide fundament
De Kroon werkte aan het innoveren van haar cateringconcept en met deze overname staat dat direct op een solide fundament en is daarmee voor veel klanten van De Kroon een interessante partner voor bedrijfslunches, partycatering en meer.