Catering

Catering

Over onze catering

Buffet, lunch, ontvangst of presentatie: catering verzorgen we in alle soorten en smaken. In festivalsfeer, informeel, sportief of chique. Alles komt uit onze eigen horecakeuken. En niets is standaard. Catering is creatief maatwerk dat wij u met zorg uit handen nemen. Terwijl u zich richt op uw gasten, maken wij het verschil. Hoe? Nodig ons maar eens uit op de koffie!

Menu kaart


 

Ontbijt & lunch

Ontbijtbespreking met het team? De lunch benutten om nog even door te vergaderen? Klanten feestelijk ontvangen? Als u geen tijd te verliezen heeft, zijn uw broodjes, warme lekkernijen, vruchtensappen en knapperige salades met één druk op deze knop geregeld. In de regio Amersfoort bezorgen wij uw bestelling direct op kantoor. Lekkerder kunnen wij het niet maken. Wel makkelijker.

Evenement catering

Natuurlijk draait het om de nieuwe collectie, de bruiloft of om uw relaties. Maar wat u wilt uitdrukken gaat veel verder. Evenementen zijn het moment om uw relaties te laten merken hoe u hem of haar waardeert. En precies daarom wilt u die tropische cocktailbar, die Japanse sushi-meisjes of die rollende keuken. Wij maken die vertaalslag als geen ander. Van een vrijdagmiddagborrel tot sportdag. En van benefietgala tot beurs. Zolang wij mogen verrassen zijn wij ‘in’ voor elke gelegenheid.

Bestel

 

Special catering

Rollende keukens, foodtrucks, mobiele bereidingen en presentaties zijn hip. Wij beschikken daarvoor over een Volkswagen Transporter (T2). Deze authentieke 70’s dude zet zijn luifel uit voor pop-up lunches, borrels of festiviteiten met een festivaltintje. In 2014 bouwden wij de bus om tot een volwaardige foodtruck die op slag elke gewenste locatie verandert in een volwaardig restaurant met terras, bar en keuken. Dit is live cooking als op Woodstock zelf.

Seizoenen & feestdagen

Als de stand van de zon, draaien we mee met de seizoenen. Aardbeien, graskaas, asperges, wild, haring of oliebollen hebben allemaal zo hun moment. Ook werken met wat de streek ons biedt. De tendens is dat we willen weten wat we eten, én we willen er het verhaal bij. Gelukkig hebben we die. Een palet aan mooie smaken en eerlijke producten. Die paasbrunch, wildavond, kerst- of nieuwjaarsborrel maken we zo net dat toefje anders.

Bestel

 

Private catering

Een lunch of diner in een besloten setting? Iets te vieren met vrienden of familie? Met private catering nemen we alles voor u uit handen. Van het leveren en ophalen van het servies, het koken, het samenstellen van een wijnarrangement tot en met de styling en aankleding. Thuis of op locatie. Zo heeft u wel de lusten maar niet de lasten. En kunt u zich volledig richten op een warm onthaal voor uw gasten.